Virtuele dataroom: bescherm jij werk bij informatie | Data room

  • Posted on May 19, 2020

Waarmee werk jullie met commerciële of vertrouwelijke informatie? Zijn het ongetwijfeld opgeslagen? Deel je jouw op dezelfde veilige manier met partners, potentiële investeerders? Zelfs een klein datalek is niets alleen een bedreiging voordat de reputatie, maar ook voor de winstgevendheid. De publicatie ofwel ongeoorloofd gebruik van zelfs een sector van de mededeling heeft beslist negatieve impact deals, productlanceringen op jullie markt. Plus hoe ook uw bedrijf zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de effecten van onvoldoende gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen voordat dit karwij zijn virtuele datarooms. Gebeurtenis staat niet alleen borger voor zeker veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voordat de opslag van papieren en u efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaat gebruiken.

data room services

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn dezelfde moderne evolutie die bestaan gemaakt volgens internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jouw betrouwbaarheid met alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt dezelfde speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt door gegevens bij versleutelen. Het is erg belangrijk dat zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden terechtkomen opgeslagen van de gecodeerde informatie zelf.

Ieder documenten dat u uploadt naar je virtuele kantoor gaan niet verloren alsof worden niets vernietigd. Deze alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect bestaan het moeiteloos scannen betreffende virussen. Hiervoor heeft u geen speciale software nodig, alle documenten worden automatisch gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dit het nodig hebben. De heeft volledige controle van het vermogen van de gebruiker om bij bestanden bij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, beluisteren, downloaden, afdrukken en langere. U kunt de toegang ook voor adres of tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is tevens de inzet waard om te vertellen dat jullie altijd elke weet van het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms verstrekken gedetailleerde rapporten van elke gebruikerssessies. Deze garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook gemakkelijker te doorzien welke delen van de dossiers potentiële partners het voornaamst interesseren, het is erg beter door u voordat te bereiden op onderhandelingen.

De geloofwaardigheid van de ontplooiing is meer dan weleens bevestigd. Ten eerste bewerken virtuele datarooms effectief in de markt. Grote internationale bureaus gebruiken datgene product al lang. Ten tweede heeft gekregen de evolutie vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele kamers de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Belangrijkste service plus 24/7 technische ondersteuning

zijn gratis alleen zeker betrouwbaar plus beproefd fabrikaat, maar evenzeer een hoogwaardige, klantgerichte diensten. U kunt altijd contact opnemen dichtbij de technische ondersteuningsdienst, door 15 minuten het antwoord voor de belangstelling vinden plus communiceren op een ervoor u geschikte taal.

Daarnevens kun jullie een maand gratis behandeling maken van uw ideals. Ervaar zelf het comfort en jij effectiviteit van deze technische oplossing!